Agrobotiga Cal Mamà

Som el Xevi i el Diego. El 2011 vam decidir iniciar aquest projecte d’agricultura ecològica, arquitectura sostenible i educació ambiental. L’edifici on estem emplaçats està construït íntegrament amb materials reciclats.

Es tracta, però, d’una iniciativa de la que participen i per a la que comptem amb el recolzament professional i moral de tota la família, des de pares fins a dones i fills.

El que va començar l’estiu de 2011 com un caprici amb la posada en marxa d’un petit hortet de no més de 250m² va acabar convertint-se en un projecte professional i personal amb l’obertura de la botiga el juny de 2012. Des de llavors hem intentat anar millorant dia a dia, intentant oferir-vos uns productes ecològics de la màxima qualitat.

Amb l’obertura de la botiga online hem intentat apropar els nostres productes a tota la gent que no pot venir a la nostra agrobotiga. El nostre servei es basa en la confiança i en un tracte molt proper amb els clients i clientes. No som una gran empresa de venda online. Ens ho fem tot nosaltres mateixos. Per això el nostre radi d’acció, ara per ara, és bastant limitat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

    INFORMACIÓ DE CONTACTE

    Camí del Mig 86,
    Cabrera de Mar

    Tens alguna pregunta? Envia’ns un correu electrònic i ens posarem en contacte en breu.

    On som?