Agrobotiga Cal Mamà

Som el Xevi i el Diego. El 2011 vam decidir iniciar aquest projecte d’agricultura ecològica, arquitectura sostenible i educació ambiental. L’edifici on estem emplaçats està construït íntegrament amb materials reciclats.

Es tracta, però, d’una iniciativa de la que participen i per a la que comptem amb el recolzament professional i moral de tota la família, des de pares fins a dones i fills.

El que va començar l’estiu de 2011 com un caprici amb la posada en marxa d’un petit hortet de no més de 250m² va acabar convertint-se en un projecte professional i personal amb l’obertura de la botiga el juny de 2012. Des de llavors hem intentat anar millorant dia a dia, intentant oferir-vos uns productes ecològics de la màxima qualitat.

Amb l’obertura de la botiga online hem intentat apropar els nostres productes a tota la gent que no pot venir a la nostra agrobotiga. El nostre servei es basa en la confiança i en un tracte molt proper amb els clients i clientes. No som una gran empresa de venda online. Ens ho fem tot nosaltres mateixos. Per això el nostre radi d’acció, ara per ara, és bastant limitat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

[contact-form-7 404 "Not Found"]

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Camí del Mig 86,
Cabrera de Mar

Tens alguna pregunta? Envia’ns un correu electrònic i ens posarem en contacte en breu.

On som?