INFORMACIÓ RELACIONADA AMB LA COMPRA

El numero de comandes diàries està limitat al màxim que podem servir. Si no podeu triar data i franja horària és perquè aquell dia està complet. Trieu el següent dia i franja horària disponible i podreu acabar de processar la comanda.

PER PRECAUCIÓ, NO ENTRAREM ALS DOMICILIS. US TRUCAREM I DEIXAREM LA COMANDA PREFERENTMENT AL PORTAL.

Actualment repartim a:

MARESME (des de Montgat fins a Canet de Mar)

BARCELONA CIUTAT I BADALONA

VALLÈS OCCIDENTAL I VALLÈS ORIENTAL (TEMPORALMENT SENSE SERVEI)

MARESME BARCELONA VALLÈS
DIMARTS
COMANDA MIN.
20€
30€
ENVIAMENT
0€
4,95€
DIMECRES
COMANDA MIN.
20€
30€
ENVIAMENT
0€
0€
DIJOUS
COMANDA MIN.
20€
30€
ENVIAMENT
0€
4,95€
DIVENDRES
COMANDA MIN.
20€
ENVIAMENT
0€

La comanda mínima és:

MARESME: 20€

BARCELONA: 30€

VALLÈS: 40€

L’import de les despeses d’enviament varia en funció del dia i de la zona:

BARCELONA: 0€ (dimecres)

MARESME: 0€

VALLÈS: 4,95€

Quan facis la comanda hauras de triar un dia i una franja horària per a l’entrega. En funció del teu codi postal se’t mostraran quins dies de repartiment hi ha disponibles. Farem tot el possible per portar-te la comanda a l’horari que ens hagis indicat. Si creus que ens has de donar més indicacions per a l’entrega, ho pots fer a la casella d’observacions.

De moment només podem sevir el pa ecològic de Vallgorguina els dijous. Per a fer l’encàrrec ens heu d’enviar la comanda com a molt tard el dia abans a les 17:00h

INFORMACIÓ DEL PAGAMENT

Un cop hagis fet la comanda, se’t carregarà l’import a la targeta de crèdit. Si faltés algun producte es fariem l’abonament corresponent a la mateixa targeta de crèdit amb la que has realitzat la compra.

Només per entregues a la zona MARESME:

Quan facis la comanda hauràs d’escollir el pagament contra reemborsament. Un cop t’entreguem la comanda podràs pagar en efectiu o amb targeta de crèdit si ho prefereixes.

MENTRE DURI LA FASE D’ALERTA SANITÀRIA NOMÉS ES PODRAN PAGAR LES COMANDES PER LA PÀGINA WEB

Sempre intentem tenir existències dels productes que oferim a la web. Si per algun motiu ens faltés algun producte, et farem l’abonament a la teva targeta de crèdit.

Intentem ser molt curosos amb els productes que servim. Si per algun motiu algun producte t’arribés en mal estat, envia’ns una foto a comandes@calmama.cat i buscarem una solució.

Pots cancel·lar una comanda que hagis fet fins el dia abans del repartiment a les 15h. Si es més tard, la comanda ja estarà processada i no es podrà retornar.