INFORMACIÓ RELACIONADA AMB LA COMPRA

Repartim al MARESME des de Montgat fins a Canet de Mar.

  • MARESME SUD: Montgat, Tiana, Alella, Teià i Masnou.
  • MARESME CENTRE: Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrils, Cabrera de Mar.
  • MATARÓ.
  • MARESME OEST: Argentona, Òrrius, Dosrius.
  • MARESME NORD: Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar.
DIES HORARI

ZONA*

(Veure mapa adjunt)

DIMECRES 13:00 – 15:00 MARESME CENTRE
15:00 – 17:00 MARESME SUD
DIJOUS 13:00 – 15:00 MARESME NORD I MATARÓ
15:00 – 17:00 MARESME CENTRE I MATARÓ
DIVENDRES 13:00 – 15:00 MARESME CENTRE
15:00 – 17:00 MARESME OEST

*En el cas que no s’ajusti el vostre horari de recepció amb la planificació marcada, poseu-vos en contacte amb nosaltres per concretar l’entrega al telèfon 605011502 o a l’adreça comandes@calmama.cat

 

Mapa zones Maresme

  • Comanda mínima 20€.
  • Enviament gratuït a partir de 35€.
  • Quan la comanda és inferior a 35€, la despesa d’enviament és de 5€.

Quan facis la comanda hauràs de triar un dia i una franja horària per a l’entrega. En funció del teu codi postal se’t mostraran quins dies de repartiment hi ha disponibles. Farem tot el possible per portar-te la comanda en l’horari que ens hagis indicat. A la casella d’observacions, pots traslladar-nos qualsevol dubte o pregunta relativa a la compra i al lliurament.

INFORMACIÓ DEL PAGAMENT

Un cop hagis fet la comanda, se’t carregarà l’import a la targeta de crèdit. Si faltés algun producte et faríem l’abonament corresponent a la mateixa targeta de crèdit amb la qual has realitzat la compra.

Sempre intentem tenir existències dels productes que oferim a la web. Si per algun motiu ens faltés algun producte, et farem l’abonament a la teva targeta de crèdit.

Intentem ser molt curosos amb els productes que servim. Si per algun motiu algun producte t’arribés en mal estat, truca’ns o envia’ns un correu amb una foto a comandes@calmama.cat i trobarem una solució.

Pots cancel·lar una comanda que hagis fet fins el dia abans del repartiment a les 12h. Si es més tard, la comanda ja estarà processada i no es podrà retornar.