INFORMACIÓ RELACIONADA AMB LA COMPRA

Actualment repartim a:

MARESME (des de Montgat fins a Canet de Mar)

(CONSULTAR MAPA ADJUNT)

MARESME
DIMARTS
COMANDA MIN.
20€
ENVIAMENT
0€
DIJOUS
COMANDA MIN.
20€
ENVIAMENT
0€

La comanda mínima és:

MARESME: 20€

No cobrem despeses d’enviament

Quan facis la comanda hauras de triar un dia i una franja horària per a l’entrega. En funció del teu codi postal se’t mostraran quins dies de repartiment hi ha disponibles. Farem tot el possible per portar-te la comanda a l’horari que ens hagis indicat. Si creus que ens has de donar més indicacions per a l’entrega, ho pots fer a la casella d’observacions.

INFORMACIÓ DEL PAGAMENT

Un cop hagis fet la comanda, se’t carregarà l’import a la targeta de crèdit. Si faltés algun producte es fariem l’abonament corresponent a la mateixa targeta de crèdit amb la que has realitzat la compra.

Sempre intentem tenir existències dels productes que oferim a la web. Si per algun motiu ens faltés algun producte, et farem l’abonament a la teva targeta de crèdit.

Intentem ser molt curosos amb els productes que servim. Si per algun motiu algun producte t’arribés en mal estat, envia’ns una foto a comandes@calmama.cat i buscarem una solució.

Pots cancel·lar una comanda que hagis fet fins el dia abans del repartiment a les 12h. Si es més tard, la comanda ja estarà processada i no es podrà retornar.